InterContinental are un nou bucătar chef
Hotelul InterContinental din București are un nou bucătar chef, în persoana bucătarului de origine italiană Alfonso Salvaggio, anunțul fiind făcut în cursul acestei săptămâni. „Am căutat un bucătar cu experiență de executive chef într-un lanț hotelier internațional de 5 stele, care să fie în același timp o persoană orientată către oameni, afaceri și comunitate”, ne-au declarat reprezentanții hotelului.
În varstă de doar 36 de ani, Alfonso Salvaggio vine din lanțul Marriott, unde a ocupat funcțiile de Executive Chef un hotel Courtyard by Marriott din Shanghai, Executive Chef la hotelul Marriott din Ningbo și Executive Sous Chef, la hotelul Marriott din Brussels. Noul bucătar chef al InterContinental a lucrat și la un restaurant premiat de Ghidul Michelin, și anume restaurantul „De Bibliotheek” Heverlee, în perioada 1998-2000. Alfonso Salvaggio este specializat în bucătărie contemporană.
InterContinental a redeschis terasa Corso
Hotelul InterContinental mai bifează un eveniment săptămâna aceasta: redeschiderea terasei Corso, care se adresează atât oaspeților hotelului cât și bucureștenilor. „Fiind o terasă, ne axăm pe înghețate și băuturi reci (fresh-uri, shake-uri), dar având în vedere că este vorba despre terasa Braseriei Corso, aici se pot comanda din meniul braseriei, atât mâncăruri cu specific românesc, cât și preparate internaționale”, ne-a declarat Dana Chiriac, Marketing&PR Manager InterContinental București.
Terasa Corso are o capacitate de 25 de locuri, iar ultima comandă se face la ora 7.00 a.m.