10 restaurante de top participă la Săptămâna Gustului 2012

person Horeca
access_time_filled

10 restaurante de top din România sărbătoresc în perioada 22 – 28 octombrie Săptămâna Gustului, manifestare organizată în România de compania ArtGastro cu scopul de a educa gustul consumatorilor și de a încuraja adoptarea unei alimentații sănătoase.

Manifestarea pune în valoare chefii bucătari, aceasta reprezentând cea mai bună vitrină pentru promovarea talentului și a meseriei lor și reprezintă totodată un instrument prin care aceștia pot atrage noi clienți, potrivit organizatorilor. Bucătarii vor propune consumatorilor meniuri speciale cu ocazia Săptămânii Gustului, la prețuri atrăgătoare.

lacantinedenicolai

„Restaurante de tip Bistro, Haute Cuisine, Braserie, cu specific internațional sau tradițional, vă invită să descoperiți o simfonie subtilă de arome din cele mai delicate și savuroase feluri de mâncare asociate cu cele mai bune vinuri”, se arată într-un comunicat de presă. 

logosaptamanagustuluiCele 10 restaurante participante sunt: Restaurantul Cafe Theatro din incinta hotelului Novotel, restaurantul  Ici et Là, restaurantul Loft, Bistro Epoque, La Cantine de Nicolai, Boutique du Pain, Negresco, L’ecrevisse Bistrot, Coffe Break (toate din București) și restaurantul To Chefs din Oradea.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302