Arena Bucătarilor 2014 și-a desemnat finaliștii

person Horeca
access_time_filled

În data de 29 iulie, ultima etapă preliminară a Arenei Bucătarilor 2014, competiția tradițională de suflet a Selgros Cash&Carry, și-a desemnat cei trei finaliști. Toate rețetele concurente la tema etapei, „Bucătărie tradițională în perspectivă modernă”, au reprezentat o adevărată provocare pentru juriu, demonstrând cu bucurie că tradițiile sunt cultivate și revoluționate permanent în bucătăriile restaurantelor românești.

Încă trei finaliști se pregătesc acum pentru o finală fierbinte de Arena Bucătarilor 2014: Daniel Buzea (Coressi Business Lunch Brașov), Gabriel Cupșa (Anthimos Oradea) și Iulian Chivu (Restaurant Concerto – Grand Hotel Continental București).

machetaarenabucatarilor2

Ceilalți finaliști care vor concura în Marea Finală de pe 10 septembrie sunt: Vasile Șerban (Exotic Palace Codlea), George Crăciun (Grand´Or Deluxe Oradea), Sotoc Ciprian (Ramada Oradea), Remus Iota și Claudiu Vaida (Salon Gourmet Timișoara), Cecilia Ene (Taverna Domnească Brăila) și Ovidiu Cherametli (Chandellier Eforie Nord).

Competiția, ajunsă la a șasea ediție, își propune să premieze priceperea și măiestria celor mai buni Chefi, ce vor convinge juriul de profesionalismul și ingeniozitatea pregătirii rețetelor pentru premiile puse în joc, în valoare de peste 40.000 lei. Totodată, unul dintre concurenți va fi premiat și cu premiul special Selgros România, constând în antrenamentele personale și participarea la concursul internațional Les Chefs en Or, din Paris, în luna noiembrie 2014.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302