De ce este momentul să incluzi o secțiune Vegană în meniul tău?
Și preparatele vegane pot fi vedete în meniul tău! în 2019, a fi în ton cu noutățile înseamnă și a răspunde pozitiv provocării de a oferi preparate…
Citeste mai mult
Și preparatele vegane pot fi vedete în meniul tău! în 2019, a fi în ton cu noutățile înseamnă și a răspunde pozitiv provocării de a oferi preparate…
Citeste mai mult
Reintroducerea unei reglementări a bacșișului a revenit pe agenda discuțiilor în ultimul timp, fiind susținută de o parte a industriei ospitalității, pe considerentul că va aduce beneficii…
Citeste mai mult
“Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare” reprezintă una din sesiunile principale ale celei de-a doua ediții FORO - International Forum for Reputation in Hospitality, care va avea loc pe…
Citeste mai mult
Grupul City Grill redeschide pe 1 Mai fosta berărie artizanală Becker Brau, aducând astfel o contribuție importantă la dezvoltarea unui nou pol gastronomic în Capitală, în zona…
Citeste mai mult
Lanțul de brutării PAUL continuă investițiile în România și își consolidează poziția pe piața locală prin inaugurarea celui de-al patrulea Bistro din București, în incinta noului complex…
Citeste mai mult
Lanțul de cafenele 5 to go a deschis în centrul Bucureștiului cea mai mare locație a grupului de până acum. Situată pe strada Doamnei 27-29, noua cafenea…
Citeste mai mult
Grupul City Grill face un pas important pentru extinderea în centrul Bucureștiului prin preluarea spațiului fostei berării Becker Brau din zona Rahova. în această primăvară, grupul City…
Citeste mai mult
Baracca este primul restaurant din România care intră în prestigioasa organizație internațională JRE, Jeunes Restaurateurs. Prezența restaurantului clujean în lista celor 350 de restaurante din cele 16…
Citeste mai mult
St. Patrick's Day, sărbătorit în fiecare an pe 17 martie, atrage în pub-urile din Centrul Vechi de trei ori mai mulți clienți decât Sfântul Valentin, 1 Martie…
Citeste mai mult
Mega Image a deschis Maison des Chefs, primul restaurant concept propriu, care aduce pentru prima dată în același spațiu chefi pasionați să experimenteze liber, alături de gusturi…
Citeste mai mult