Wu Xing, 15 ani de când a livrat prima comandă
Wu Xing sărbătorește anul acesta 15 ani de când a livrat prima sa comandă. Wu Xing este primul restaurant de mâncare chinezească cu livrare la domiciliu. În…
Citeste mai mult
Wu Xing sărbătorește anul acesta 15 ani de când a livrat prima sa comandă. Wu Xing este primul restaurant de mâncare chinezească cu livrare la domiciliu. În…
Citeste mai mult
Pizza Hut aniversează 20 de ani de prezență în România. Restaurantul deschis pe Calea Dorobanți nr. 5-7 a fost primul restaurant american ‘Casual Dine-in" din țară. În…
Citeste mai mult
Salonul Național de Vinuri al României - VINTEST 2014, care se va desfășura în perioada 24 - 26 octombrie la Sala Palatului, va găzdui anul acesta "Cupa…
Citeste mai mult
Numărul de restaurante listate pe platforma online de comenzi de mâncare foodpanda a depășit 250, la mai puțin de 1 an de la lansarea companiei pe piața…
Citeste mai mult
Primul restaurant din București ce are ca specific exclusiv gătitul pe piatră încinsă - Royal Steak Hot Stone - s-a deschis miercuri, 24 septembrie a.c., într-o clădire…
Citeste mai mult
Subway își consolidează extinderea rapidă pe piața locală și deschide un nou restaurant în România. Începând cu 10 septembrie 2014, compania și-a extins rețeaua de restaurante cu…
Citeste mai mult
Analizând factori precum specificul locațiilor, atmosfera (muzică, personal), designul (mobilier, surse de lumină, elemente decorative), meniul oferit, firma Exact Cercetare și Consultanță a identificat 7 tipologii dominante…
Citeste mai mult
Selgros Cash&Carry România a desemnat câștigătorii celei de-a șasea ediții Arena Bucătarilor 2014. În cadrul unui eveniment public organizat în Piața George Enescu din București, cei 10…
Citeste mai mult
Miercuri, 10 septembrie are loc în București (Piața George Enescu) Marea Finală Arena Bucătarilor Selgros 2014, un festival al gastronomiei deschis publicului. Pe parcursul unei întregi zile,…
Citeste mai mult
Cheia succesului pentru un restaurant tematic o reprezintă oferirea unei experiențe culinare unice. Integrarea temei alese în decor, muzică, uniformele personalului și meniu este esențială. Dar la…
Citeste mai mult