Delivery pe timp de criză
Puse față în față cu decizia de suspendare a activității luată de autorități în contextul răspândirii COVID-19, restaurantelor nu le-a mai rămas decât să-și închidă porțile și…
Citeste mai multPuse față în față cu decizia de suspendare a activității luată de autorități în contextul răspândirii COVID-19, restaurantelor nu le-a mai rămas decât să-și închidă porțile și…
Citeste mai multDe la începutul lunii martie, de când COVID-19 a început să devină o amenințare perceptibilă pentru România, sistemul de principii și valori al fiecăruia dintre noi s-a…
Citeste mai multMoșia Corbeanca, una dintre locațiile de referință pentru comunitatea din Corbeanca, dar și pentru bucureșteni, lansează serviciul de livrări de meniuri flexibile și à la carte, începând…
Citeste mai multUber Eats anunță o serie de noi inițiative în România, prin care își propune să vină în sprijinul comunității locale, curierilor, restaurantelor independente și operatorilor și să…
Citeste mai multGault&Millau România, primul ghid gastronomic internațional prezent pe piața locală, anunță câteva măsuri speciale menite a sprijini gastronomia din România în această perioadă dificilă. Astfel, ghidul gastronomic…
Citeste mai multMăsurile adoptate de Grupul de Comunicare Strategică, prin care s-a suspendat activitatea în locație a companiilor care operează în domeniul HoReCa, au afectat multe din business-urile locale,…
Citeste mai multRestaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse lansează “împreună, împotriva COVID-19” - o inițiativă prin care invită companiile ce activează pe teritoriul României, dar și persoanele fizice, să își…
Citeste mai multNăscut la Bistrița, Bogdan Dănilă a lucrat o perioadă de timp în echipa lui Gordon Ramsey și a fost nominalizat în topul celor mai buni 30 de…
Citeste mai multPiața de mâncare gătită a înregistrat o dublare în ultimii doi ani, ceea ce arată creșterea puterii de cumpărare a românilor și evoluția mediului de business din…
Citeste mai multîn industria vinului, ca și în cea a ospitalității, moda trece și revine. După ce au fost negate o serie de tehnici clasice în arta vinificației și…
Citeste mai mult