Red Angus Steakhouse împlinește 10 ani de la deschidere

person Horeca
access_time_filled

Red Angus Steakhouse, restaurantul cu specific american situat în Centrul Vechi al Bucureștiului, marchează împlinirea a 10 ani de la deschidere printr-o serie de proiecte și inițiative orientate către consumatori.

Astfel, începând cu a doua săptămână a lunii octombrie, localul își va întâmpina oaspeții cu un meniu nou, bazat pe produse casual, care pot fi asociate în meniuri și platouri, la prețuri speciale. Mai mult, Red Angus Steakhouse va continua dezvoltarea diviziilor sale de catering și delivery, extrem de importante, în această perioadă.

redangussteakhouse

Monitorizarea nevoilor clienților și adaptarea în timp real a fost întotdeauna o prioritate pentru noi, așa că, și de această dată, am analizat comportamentele de consum și am tras o serie de concluzii, ce stau la baza strategiei noastre pe următoarele 6-12 luni. Am constatat, de exemplu, că mulți dintre oaspeții care vin în restaurant acum sărbătoresc ceva – fie o aniversare, o reușită sau o revedere -, așa că ne-am propus să devenim gazdele momentelor ce merită celebrate și memorate, creând meniuri și oferte combo, care să se preteze ocaziilor. Am observat, de asemenea, că există o serie de interacțiuni care s-au mutat acasă, ceea ce ne-a determinat să ne orientăm atenția către crearea unui flux de livrare care să fie rapid, eficient și sigur. Practic, pornind de la dialogul constant cu oaspeții și partenerii noștri, am pus la punct un model de restaurant optimizat, care să răspundă contextului actual.”, declară Ionuț Ivan, coproprietar Red Angus Steakhouse.

Din noul meniu al restaurantului vor face parte produsele deja consacrate, precum salata de vită și brânză cu mucegai nobil, supa franțuzească de ceapă, inelele de calamari, aripioarele picante, creveții popcorn, cheesecake-ul cu lămâie sau sufleul de ciocolată, servit cald, cu înghețată. Bineînțeles, nu vor lipsi nici produsele iconice, cum sunt burgerii realizați integral în bucătăria proprie și fripturile din carne de vită, importată din SUA și Uruguay. La acestea, se vor adăuga o serie de platouri cu preparate casual, ce pot fi asociate cu vinurile disponibile în meniu. 

redangussteakhouse210 ani de calitate constantă

Red Angus Steakhouse a fost deschis pe 28 septembrie 2010, pe strada Franceză nr. 56, la aceeași adresă în care funcționează și astăzi. De atunci, restaurantul a primit o serie de distincții precum: “Cel mai bun steak din București (vită nejaponeză)”, în cadrul Topului Restocracy al Mâncărurilor din București (2018), “Cel mai bun steakhouse din București” (2018), conform Restocracy, Tripadvisor Certificate of Excellence.

Mai mult, restaurantul și-a dezvoltat o comunitate unită de oaspeți, clienți și parteneri, alături de care s-a implicat în inițiative locale, prin diferite activități de responsabilitate socială. Cel mai recent proiect al echipei, “împreună, împotriva COVID-19”, a adus împreună peste 25 de parteneri corporate și 50 de persoane fizice, care au donat 13.580 de meniuri de prânz cadrelor medicale aflate în prima linie, în lupta cu noul coronavirus.

Din 2010, Red Angus Steakhouse este un local de calitate, caracterizat prin constanță și consecvență, un angajator stabil, onest, un partener de încredere și un membru activ al comunității din care face parte. Sunt mândru de echipa noastră, care s-a dovedit întotdeauna atentă la nevoile consumatorilor și la evoluția industriei, care s-a adaptat perioadelor dificile și a dezvoltat întotdeauna noi capacități. Perioada prin care trecem acum este una dificilă, ce ne-a pus la încercare, dar sunt sigur că avem expertiza, determinarea și pasiunea de a ieși mai puternici din această perioadă.”, declară Ionuț Ivan, coproprietar.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302