România a găzduit în premieră Conferința Anuală de Management a lanțului Benihana

person Horeca
access_time_filled

 Reprezentanții celui mai mare lanț de restaurante cu specific japonez din întreaga lume, Benihana, au participat în zilele 9-10 octombrie 2016 la Conferința Anuală de Management a brandului, organizată pentru prima oară în România, la restaurantul Benihana București, din cadrul hotelului Sheraton.

Evenimentul a sărbătorit, ca în fiecare an, ziua de naștere a fondatorului Benihana, Rocky Aoki, și a găzduit echipa de management a celor aproximativ 100 de locații ale brandului din întreaga lume, reprezentanți ai organizațiilor din care face parte restaurantul, specialiști și personalități din industria ospitalității din peste 12 țări precum, Japonia, Statele Unite ale Americii, Anglia, Canada, Mexic, Arabia Saudită, Liban, Kuweit, India, Slovacia, Polonia, Egipt și multe altele.

conferintaanualabenihana

Dezvoltarea industriei de ospitalitate, tendințele culinare aflate în plină expansiune la nivel global și deschiderea pieței locale pentru apetitul evenimentelor gastronomice au făcut ca inițiativa Benihana București de a găzdui Conferința de Management de anul acesta, să fie primită cu entuziam de întreaga echipă. Tematica abordată în cadrul sesiunilor de lucru este de mare actualitate pentru ridicarea standardelor în serviciile oferite clienților și suntem încrezători că strategia și direcțiile care au fost stabilite zilele acestea la București vor avea un impact pozitiv pentru piața de ospitalitate de la nivel global, în perioada următoare.” a declarat Daniel Ben-Yehuda, Manager General al hotelului Sheraton București.

Conferința a reprezentat un bun prilej pentru a împărtăși experiențe și pentru a identifica noi oportunități de dezvoltare și investiții, împreună cu celelalte locații Benihana din întreaga lume, dar și pentru ca invitații conferinței să viziteze pentru prima oară Bucureștiul. De asemenea, au fost discutate noile perspective culinare ale consumatorilor de la nivel global dar și noutățile și tendințele gastronomice pregătite pentru meniurile Benihana din noul sezon.

benihanameeting

Invitat special în cadrul conferinței, doamna Anca Pavel Nedea, Președintele Autorității Naționale pentru Turism, a prezentat participanților portretul industriei de ospitalitate din România, dar și avantajele turistice și ale investițiilor în acest domeniu.

Lanțul de restaurante Benihana a luat naștere în urmă cu peste 50 ani, primul restaurant fiind deschis la New York, în anul 1964, de către celebrul Rocky Aoki. în prezent, brandul numără 96 de restaurante cu bucătărie japoneză și specific Teppanyaki din peste 14 țări, numărul lor aflându-se în continuă creștere. Situat în centrul Bucureștiului, la primul etaj al Hotelului Sheraton București, restaurantul Benihana București este o prezență unică pe piața locală de fine-dining, datorită conceptului său original de “eatertainment” pe care îl propune oaspeților. Mâncarea este pregătită la mesele teppan într-un spectacol ce include jonglerii, efecte speciale și o interacțiune permanentă cu Chefii.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302