The ACE, cel mai nou concept de restaurant din Centrul Vechi

person Horeca
access_time_filled

 MG 0407Ideea de la care a pornit proiectul The Ace a fost exact semnificatia asului. Sa fie un loc de top in centrul vechi, atat din punct de vedere al calitatii, al meniului si serviciilor, cat si din punct de vedere al design-ului, dar mai ales al sigurantei. Fondatorii si-au dorit sa creeze un loc in care s-ar simti ei bine sa iasa  in zona orasului vechi, un pol atractiv pentru cautatorii de locuri faine si distractie,  atat localnici cat si straini.

Cladirea a fost proiectata si pregatita sa reziste si unui cutremur de pana la 9 grade pe scara Richter.

“Ideea noastra a fost de a aduce un strop de eleganta, rafinament si un concept de meniu premium in cea mai populara zona de petrecere a timpului liber din Bucuresti. The Ace inseamna calitate, putere, varful piramidei” declara Mihai Gavris, Administrator The Ace.

Designul localului a fost facut de un architect celebru, recunoscut pentru stilul elegant pe care il abordeaza in proiectele sale. Cele mai importante au fost detaliile, de la finisaje, pana la materiale folosite, sistem de iluminare, bar, pana la mobilier, toate au fost alese dupa multe cautari, calitatea fiind principalul criteriu. Imbinarea elementelor clasice cu cele moderne dau un aer foarte fresh fiecarui spatiu.

Este un concept premiera pentru industria Horeca din Bucuresti, fiind declinat pe 4 etaje, pregatit sa ofere 4 experiente complet diferite, pornind de la atmosfera, pana la décor si meniu. La The Ace te poti relaxa si daca la stai doar la o bere, in Pub sau la o cafea si poate un preparat lejer in Bistro. Sau poti savura o cina ori un pranz rafinat in restaurantul de la etaj, in compania unui vin bun. Poti chiar sa te bucuri de o experienta culinara aparte, in zona de rooftop, unde vei descoperi un spatiu foarte intim, ce iti poate oferi o priveliste superba catre stele cand vremea permite, datorita acoperisului retractabil. In zona de rooftop, este amenajata si o mica terasa, cocheta si ferita, unde te simti purtat in alt spatiu.

Meniul, creat si povestit de chef Cornel Balaban, este o declaratie de creativitate, menita sa impleteasca gusturi internationale si sa transforme preparate clasice in reinterpretari culinare cu multa savoare. Pentru ca centul vechi este o zona foarte atractiva pentru turisti, in meniu sunt incluse si cateva preparate traditionale ce combina clasicul cu modernul in aceeasi farfurie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302