1100 de pasageri germani sosesc în portul Constanța

person Horeca
access_time_filled

portconstantaPrima navă de croazieră de mare capacitate care acostează în acest an în România, MV Artania sosește în portul Constanța joi 18 aprilie, la ora 08:00, având la bord aproximativ 1.100 pasageri germani. Serviciile turistice puse la dispoziția pasagerilor sunt asigurate de societatea Karpaten Turism SRL București. În Constanța pasagerii se vor împărți în grupuri și vor alege una dintre următoarele excursii:

1. Excursie la București (Patriarhie, Palatul Parlamentului, Muzeul Satului, lunch restaurantul Pescăruș)
2. Excursie la Histria (citadela Histria, muzeu Histria)
3. Excursie în Delta Dunării (cu nave agrement, lunch la bord)
4. Excursie la Constanța (vizită la muzeul Arheologic, Etnografic, degustare „Nunta Zamfirei’ Eforie Nord)

Compania Phoenix Reisen, care operează nava Artania, este unul dintre cei mai mari turoperatori germani, cu o tradiție de peste 25 ani în organizarea croazierelor maritime. Nava vine din portul Istanbul, Turcia iar după ce va pleca din Constanța va acosta în Odesa, Ucraina.

În acest an sunt așteptate în portul Constanța 66 de nave de pasageri, dintre care 53 maritime și 13 fluviale. Ele vor cumula un număr de 40.000 de pasageri străini.

Karpaten Turism operează serviciile turistice pe teritoriul României pentru aproximativ jumatate din cele 68 de nave. Grupul Karpaten este cel mai mare operator român de incoming și asigură servicii turistice pe teritoriul României pentru peste 200.000 de turiști străini.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302